Managed hosting door True

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Awards Nieuws

ENGLISH

Stem op uw favorieten voor de Channel Awards 2019


Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achtiende editie van de Channel Awards. Tijdens dit netwerkfeest voor de channelmarkt worden awards toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich dit jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Uit de partijen die zijn voorgedragen is een selectie gemaakt door de vakjury, bestaande uit vertegenwoordigers van fabrikanten, distributeurs, resellers en eindgebruikers. Lezers en bezoekers van Channelweb.nl kunnen van 2 september tot en met 27 oktober 2019 eenmaal per categorie hun stem uitbrengen. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50%.

Om het stemproces eerlijk te laten verlopen vragen wij u om uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Uiteraard worden deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Na een check op uw gegevens (authenticiteit en uniciteit) ontvangt u per e-mail een unieke stemlink om eenmalig te stemmen. U kunt uw stem uitbrengen tot en met zondag 27 oktober 2019.


Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mail *
Geslacht *
Man    Vrouw
Werkzaam bij *

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de channelmarkt en de laatste updates ontvangen over de Channel Awards 2019? Meld je dan hieronder aan voor de Channelweb-nieuwsbrief!

   Ik wil dagelijks per e-mail de gratis Channelweb-nieuwsbrief ontvangen
   Ik wil drie keer per week de gratis Channelweb Whitepaper-nieuwsbrief ontvangen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.