Managed hosting door True

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Awards Nieuws

Nomineren Channel Awards 2020


Channelweb reikt eind 2020 voor de negentiende keer de Channel Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, partners en personen die zich volgens Channelweb-lezers het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Draag je favoriete wederverkoper, persoon, leverancier, distributeur of programma aan, via een beknopte, maar sterke onderbouwing. Hieruit moet blijken waarom deze persoon of organisatie de laatste twaalf maanden is opgevallen. Het kan daarbij gaan om voordrachten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.


Personal Achievement Awards

Channel Manager of the Year

Award voor aansturende mensen die een opmerkelijke prestatie hebben geleverd in of voor het Nederlandse ICT-partnerkanaal.

Sales Personality of the Year

Award voor commerciële mensen in uitvoerende of aansturende rol die een aansprekende prestatie hebben geleverd in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Channel Personality of the Year

Award voor bekende ICT-persoonlijkheden die een aansprekende prestatie hebben geleverd in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.


Reseller Awards

Digital & E-commerce Partner of the Year

Award voor partners in digitalisering, partners die hun klanten ondersteunen in hun e-commerce en/of zakelijke webshops in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Value Added Reseller of the Year

Award voor wederverkopers van ICT-producten en/of -technologieën die op een aansprekende manier toegevoegde waarde hebben geleverd aan of gerealiseerd voor hun klanten in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Specialized Reseller of the Year

Award voor wederverkopers die gespecialiseerd zijn in specifieke ICT-producten en/of -technologieën en die een aansprekende prestatie binnen hun specialisatie hebben geleverd in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Managed Service Provider of the Year

Award voor wederverkopers die een aansprekende prestatie binnen het Nederlandse ICT-verkoopkanaal hebben geleverd met het aanbieden van een compleet en/of gebundeld dienstenpakket bovenop de ICT-producten en/of -technologieën van leveranciers.

Cloud & Internet Service Provider of the Year

Award voor wederverkopers die een aansprekende prestatie binnen het Nederlandse ICT-verkoopkanaal hebben geleverd met het aanbieden van een cloud-, hosting- en/of internetdienstenpakket bovenop de ICT-producten en/of -technologieën van leveranciers.


Distributor Awards

Broadliner of the Year

Award voor distributeurs die breed ICT-producten en/of -technologieën aan Nederlandse resellers aanbieden en die een aansprekende prestatie hebben geleverd in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Value Added Distributor of the Year

Award voor distributeurs van ICT-producten en/of -technologieën die op een aansprekende manier toegevoegde waarde hebben geleverd aan of gerealiseerd voor hun resellers in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Specialized Distributor of the Year

Award voor distributeurs die gespecialiseerd zijn in specifieke ICT-producten en/of -technologieën en die een aansprekende prestatie binnen hun specialisatie hebben geleverd aan resellers in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Cloud Distributor of the Year

Award voor distributeurs die gespecialiseerd zijn in cloud gerelateerde producten en/of -technologieën en die een aansprekende prestatie in deze specialisatie hebben geleverd aan resellers in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Distributor Program of the Year

Award voor distributeurs die aansprekende campagnes en/of programma’s hebben uitgerold waarmee resellers meer omzet konden genereren en/of die ter ondersteuning dienden van resellers in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.


Vendor Awards

Channel Program of the Year

Award voor fabrikanten van ICT-producten en/of -technologieën die een nieuw partnerprogramma voor hun distributeurs en/of resellers hebben geïntroduceerd of die aansprekende wijzigingen hebben doorgevoerd aan die partnerprogramma’s in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal.

Digital Innovator & Transformer of the Year

Award voor fabrikanten van ICT-producten en/of -technologieën die op een succesvolle manier en via een indirecte marktbenadering de digitale innovatie, digitale transformatie en/of digitalisering bij klanten mogelijk maken.

Partner Network Extension of the Year

Award voor fabrikanten van ICT-producten en/of -technologieën die op een succesvolle manier samenwerking met distributeur(s) en/of reseller(s) zijn gaan ontwikkelen waardoor hun bereik in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal is gegroeid.

Channel Challenger of the Year

Award voor fabrikanten die op een uitdagende en/of vernieuwende manier via distributeurs en/of resellers hun ICT-producten en/of -technologieën in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal afzetten

Channel Product of the Year

Award voor fabrikanten die op een succesvolle manier ICT-producten en/of -technologieën voor distributeurs en/of resellers op de markt hebben gebracht of die aan deze producten in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal succesvolle verbeteringen hebben doorgevoerd.


Special Awards

Vertical Market Channel Approach of the Year

Award voor fabrikanten, distributeurs en/of resellers van ICT-producten en/of -technologieën die excelleren in specifieke branches.

Channel Project of the Year

Awards voor fabrikanten, distributeurs en/of resellers van ICT-producten en/of -technologieën die succesvol hebben samengewerkt in projecten en waarin de partner een leidende rol vervulde.

Channel Academy of the Year

Award voor alle organisaties en/of academies die opleiden en/of trainen van/in het Nederlandse ICT-verkoopkanaal. Dit kunnen zowel technische als commerciële trainingen zijn.Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.